Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home / Vereniging

Welkom op de site van de Historische Vereniging Den Dolder.

De Historische Vereniging Den Dolder is op 9 april 1997 opgericht en heeft tot doel de kennis van en de belangstelling voor de geschiedenis en de archeologie van Den Dolder te bevorderen en te waken over het cultureel erfgoed van Den Dolder.

De vereniging organiseert jaarlijks een tentoonstelling waarin de geschiedenis van Den Dolder centraal staat.

Daarnaast brengt de vereniging voor haar leden driemaal per jaar een eigen blad uit, de Dolderse Kroniek.

Actueel nieuws

Als u links op de knop "actueel" klikt vindt u direct alle actuele onderwerpen.

Geheugen van Zeist

Geheugen van Zeist is de gezamenlijke website van de 11 erfgoedpartners Zeist.

Deze website is mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de provincie Utrecht. Via het logo links komt u direct op de site.

Lidmaatschap

Het aanmeldingsformulier voor de vereniging vindt u op de website. Het lidmaatschap van de vereniging leidt steeds tot een stilzwijgende verlenging per kalenderjaar.

Opzegging als lid van de vereniging kan mondeling, schriftelijk of via elektronische weg tot stand worden gebracht en dient tenminste vier weken voor het einde van het verenigingsjaar te geschieden aan de penningmeester.

door admin Laatste wijziging: 19-07-2013 13:19