Digitaal

Op deze plaats kunt u het digitale foto- en filmarchief van de Historische Vereniging Den Dolder voor zover momenteel voorradig raadplegen. In het digitale archief bevinden zich foto’s en films, prentbriefkaarten, kaarten etc. Op dit moment zijn nog maar een beperkt aantal foto’s digitaal beschikbaar maar dit wordt de komende tijd sterk uitgebreid en zullen we de collectie verder uitbouwen zodat het voor een breed publiek beschikbaar komt en interessant is om te bekijken. De vereniging stelt reacties, correcties en aanvullingen bij het materiaal zeer op prijs om de beschrijvingen verder te verbeteren. Op termijn zal het bovendien mogelijk zijn digitale foto’s tegen een geringe vergoeding voor eigen gebruik online na te bestellen zodat u de afbeelding thuis zelf op (foto) papier kunt printen.

Klik op de onderwerpen in de linkerkolom om ze te bekijken.