30-08-2013 22:48 - Klaas Haitsma

Ik hoop dat het toegestaan wordt om nogmaals een bericht in het gastenboek te plaatsen. Na een feestelijk jaar met de historische vereniging te hebben mee beleefd in woord en daad wil ik graag uiting geven van de inzet van de vrijwilligers van deze club. Een oproep in de nieuwsbrief deed mij maanden terug weer in de pen klimmen. Mijn moeder kreeg 2 interviews over de melkzaak in Den Dolder voorgeschoteld, 1 voor het geheugen van Zeist en 1 voor de Dolderse kroniek van september waarin ook ik mijn zegje mocht doen. Frits Stuurman is daar met veel inzet en, ja zeker met veel interesse en vakmanschap uren of misschien wel dagen geduldig mee aan het werk gegaan. Ook kwam de jeugdsoos Purple Haze ter sprake omdat ik daarbij betrokken was in een onderwerp met de M.C. Kerk. Ook dit onderwerp werd compleet uitgezocht met verhalen van andere disco bezoekers waarbij de herinneringen met veel plezier werden opgerakeld. Mensen, je wil niet weten hoeveel tijd hier door de historische vereniging vrijwilligers vooruit wordt getrokken. Klasse! Mijn taak om deze verhalen van foto's te voorzien en wacht met spanning de volgende kroniek af. Vrijwilligers, bedankt en succes met het vele werk.