31-03-2018 13:18 - Klaas Haitsma

Zojuist lees ik het bericht dat Frits Stuurman Afscheid heeft genomen als bestuurslid en redacteur van de Kroniek. Jaren geleden, wat vliegt de tijd, heeft Frits een interview met mij en daarna met mijn moeder bewerk stelligd en daar kijken zowel mijn moeder van 92 als ik 62 met plezier op terug.
Frits kan goed luisteren en schrijven en heeft geduld, de instelling om goede verhalen te schrijven.
Hierbij namens velen onze hartelijke dank voor het vele vrijwilligers werk bij de Historische verenigingte Den Dolder. Inmiddels heeft mijn moeder 14 achterkleinkinderen waarvan nummer 4 Nilas Haitsma als kleinkind van Klaas en Karin op 20 maart geboren is. Ik werk nog steeds in Den Dolder en blijf graag op de hoogte middels de nieuwsbrief. Het ga jullie goed. Klaas amateur fotograaf fotokring Flits.