Extra nieuwsbrief oktober 2014

Uw stem is geld waard

Als u lid bent van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug heeft u onlangs uw persoonlijke stemcode ontvangen voor de Rabo Clubkas Campagne.

De Historische Vereniging is een van de 97 deelnemende clubs. Graag verzoeken wij u daarom uw stem uit te brengen op de Historische Vereniging Den Dolder.

Tot en met 31 oktober kunt u met behulp van uw persoonlijke code inloggen op een speciale stemsite: https://www.mijnbankenik.nl/uhr/clubkascampagne

Er zijn 5 stemmen te verdelen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.

Door de Rabobank is € 100.000,-- beschikbaar gesteld. Hoe meer stemmen onze vereniging ontvangt, hoe meer verenigingsactiviteiten de vereniging kan organiseren.

Een goed voorbeeld hiervan is bij voorbeeld de recent verschenen uitgave van de Dolderse Kroniek “special” die huis-aan-huis is verspreid in Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide (noord).

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Historische Vereniging Den Dolder