Nieuwsbrief mei / juni 2018

logo HVDD.png

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Persoonsgegevens in werking getreden.

Voor de Historische Vereniging Den Dolder heeft dit tot gevolg dat u bij deze op de hoogte wordt gebracht wat wij met uw gegevens doen.

Uw e-mailadres wordt slechts gebruikt voor het versturen van de e-mailnieuwsbrief. Het e-mailadres wordt niet aan derden beschikbaar gesteld.

Voor de ledenadministratie zijn de volgende gegevens bekend – en slechts in te zien door de bestuursleden:

naam, adres, woonplaats, rekeningnummer en eventueel telefoonnummer en           e-mailadres.

Indien u wenst dat wij uw e-mailadres niet meer gebruiken, dan kunt u dit kenbaar maken via secretaris@historischeverenigingdendolder.nl U zult dan op de hoogte worden gesteld dat het adres is verwijderd.