Nieuwsbrief november 2012

Beste Lezer,

Bijgaand ontvangt u een link naar de nieuwsbrief “november 2012” met de volgende onderwerpen:

-          Vrijdag 9 november lezing door Prof. Dr. Bernard de Wit met als thema “Op zoek naar het Higgs-Deeltje

-          Zaterdag 10 november “Open-Dag Remia”

-          Donderdag 15 november “Sinterklaas Senioren Middag”

-          Zaterdag 17 november “Groots slotfeest en afsluiting feestelijke activiteiten 2012”

Uw speciale aandacht vragen wij u voor het artikel over het jubileumboek “100 jaar Den Dolder”.

Als u zich nog vóór 10 november 2012 meldt als lid van onze historische vereniging ontvangt u direct na 17 november, net als alle andere leden,

een gratis exemplaar van een boek met de geschiedenis van Den Dolder (winkelwaarde € 24,95).

Veel meer over onze vereniging en over de geschiedenis van Den Dolder kunt u lezen op onze website www.historischeverenigingdendolder.nl

Daar kunt u zich tevens opgeven als lid voor een bijdrage van slechts € 15,- per jaar (contributie wordt in januari 2013 afgeschreven).

Met vriendelijke groeten,

Historische Vereniging Den Dolder