Nieuwsbrief september 2011

Beste lezer:

Bijgaand ontvangt u een link naar een PDF bestand van de nieuwsbrief “september 2011” van de Historische Vereniging Den Dolder .

De nieuwsbrief is geheel gewijd aan de Open Monumentendag die zaterdag 10 september 2011 in Den Dolder wordt gehouden waarbij de monumenten zijn geopend tussen 10.30 en 16.00 uur en gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Het archief van de Historische Vereniging Den Dolder is eveneens open voor het publiek. Het gebouw is ondergebracht in het voormalige mortuarium op het achterterrein van de Willem Arntsz Hoeve.

In de nieuwsbrief vindt u alle informatie over rondleidingen langs de historische monumenten op het terrein van de Willem Arntsz Stichting in Den Dolder alsmede een handige link voor een fietstocht en kaart als u veel monumenten wilt bezoeken.

Wij verheugen ons zaterdag op uw bezoek !

Historische Vereniging Den Dolder

Nieuwsbrief 2011 september.pdf